Iată 5 motive de ce să începi călătoriile în Moldova acum

Călătoriile în Moldova te pot face să te îndrăgostești de plaiul natal.

Avem o țară frumoasă: natură de vis, lumină și soare, istorie bogată și oameni frumoși. Un colț de rai moștenit de la strămoșii noștri.  Vei fi uimit să descoperi trecutul nostru bogat vizitând locurile frumoase și istorice care ne-au creat prezentul.

Iată 5 motive de ce să începi călătoriile în Moldova acum:

1. Poți planifica călătorii de o zi

Moldova este o țară mică. Distanța de la nord la sud este de 350 km și de la est la vest 150 km. Îți ia doar o zi ca să te deplasezi de la cel mai îndepărtat colț și reveni în locul de unde te-ai pornit. Astfel poți explora țara în lung și-n lat alături de familie sau prieteni.

2. Este ieftin

Călătoriile în Moldova nu presupun costuri mari comparativ cu călătoriile peste hotare. Te poți deplasa cu automobilul propriu, autobuz, tren sau chiar bicicleta. Te poți caza gratis. Mulți din noi au rude la țară unde poți rămâne peste noapte.

3. Alegere bogată

Vei fi plăcut surprins să descoperi cât de multe avem de văzut. Poți alege destinația călătoriei între natură, istorie sau experiențe autentice pe care le-ai trăit doar în copilărie la bunei.

4. Vei trăi experiențe noi și crea amintiri frumoase

Este cea mai bună formă de “Family Building” sau “Couple building”. Plus la asta, te poți simți ca un explorator adevărat și trăi aventuri memorabile dacă mergi în locuri necunoscute. Pregătește-te moral pentru asta!

5. Este plaiul nostru natal

Aici ne-am născut noi, părinții, buneii și străbuneii noștri.  Cred că este datoria noastră să ne cunoaștem istoria și locul unde  am prins rădăcini.

Planifică-ți acum următoarea călătorie cu familia sau prietenii. Dacă ți-a plăcut acest articol distribuie-l prietenilor tăi. Urmărește radacina.md pentru a fi la curent cu noi idei de călătorii și destinații de vis din Moldova.

P.S. Între timp te poți inspira de aici pentru câteva destinații mai puțin vizitate:

  1. Stâncile din Nordul Moldovei
  2. Parcul Țaul și Conacul Pommer
  3. Tezaurul din Cernoleuca
  4. Orheul altfel
  5. Coancul lui Zamfirache Ralli de la Dolna

 

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *